Вівторок
16.04.2024
10:33:15 AM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2017 » Червень » 6 » Методичне об’єднання в рамках співпраці дошкільних навчальних закладів з загальноосвітніми навчальними закладами міста Бар на базі ДНЗ №3 м.
8:52:27 PM
Методичне об’єднання в рамках співпраці дошкільних навчальних закладів з загальноосвітніми навчальними закладами міста Бар на базі ДНЗ №3 м.

26. 04. 2017 року на базі Барського ДНЗ №3 «Зірочка» пройшло методичне об’єднання в рамках співпраці дошкільних навчальних закладів з загальноосвітніми навчальними закладами міста Бар.
Програма методичного об’єднання включала презентаційну доповідь завідувача Алли Романівни Комендри на тему: « Комплексний підхід у підготовці дошкільників 6 року життя до навчання в школі», де висвітлила структуру роботи ДНЗ, щодо системної співпраці ДНЗ та ЗОШ, наголосила на тісній співпраці батьків та вчителів початкової ланки освіти та познайомила з основними принципами, формами роботи педагогічних працівників ДНЗ, щодо підготовки дошкільників до навчання в школі.
Практичний психолог Наталія Іванівна Голімбієвська познайомила учасників методоб’єднання детально з етапами роботи психологічного діагностування та конкретним комплексом методик та презентувала результат дослідження на тему: «Якісний показник готовності дітей 6 року життя до навчання в школі» на основі проведених попередніх зрізів.
Учасники методичного об’єднання мали змогу оцінити безпосередньо роботу вихователя старшої групи Олени Іванівни Бурлаченко під час інтегрованого заняття «Подорож в країну казок». Заняття було побудоване у формі подорожі та насичене різними формами та методами роботи, вдало використані інтерактивні технології, ефективно використаний мультимедійний проектор. Варто відмітити високий рівень знань з основних розділів програми виховання та навчання дітей дошкільного «Дитина». Діти відповідно високого рівня володіють математичними поняттями, вдало розв’язують як логічного так і математичного змісту задачі. Мовлення дітей сформоване, діти ведуть вільно діалог з вихователем та однолітками, відповідають повними реченнями, продемонстрували великий запас знань з навколишнього середовища.

Переглядів: 340 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country