Неділя
05.05.2024
10:22:39 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Травень » 13 » Літній відпочинок у мовному таборі
12:55:02 PM
Літній відпочинок у мовному таборі

     

    Літня оздоровча кампанія – 2016  для  школярів району буде проходити в літніх мовних таборах з денним перебуванням дітей, відпочинкова зміна яких буде організована на базі  загальноосвітніх шкіл м. Бара, Войнашівської, Копайгородської та Ялтушківської шкіл з 30 травня  по 16 червня.

Організація літніх таборів з іноземних мов має на меті створення сприятливих умов для школярів щодо практичного застосування знань з іноземних мов, отриманих упродовж навчального року. Участь у мовному таборі допоможе школярам розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою. У таборах діти отримають можливість застосовувати набуті знання у різних формах діяльності, при цьому знання не оцінюватимуться як у школі, а діти сприйматимуть навчання як гру, що дозволить істотно розширити їхній кругозір і набути мовленнєві та комунікативні навички.

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів з поглибленим вивченням англійської мови.  Було оголошено конкурс для загальноосвітніх навчальних закладів на участь у проекті «Go Camps». Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal. За результатами відбору статус «GoCamp» отримали 119 шкіл з 20-ти областей, серед них – навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – гімназія» м. Бара. За умовами проекту у літньому мовному таборі при  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 – гімназії» м. Бара буде працювати волонтер – носій англійської мови.

12 травня на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 – гімназії» м. Бара відбулась  нарада начальників літніх мовних таборів, в ході якої обговорювались питання  щодо організації роботи літніх мовних таборів, штатне забезпечення, дотримання санітарно-гігієнічних та протиепідеміологічних вимог, організації харчування, медичного обслуговування та ведення обов’язкової документації.

В роботі наради взяли участь Білик – Ляшкова І.В., головний спеціаліст Управління Держпродспоживслужби у Барському районі, Стрельчук Н.О., головний спеціаліст відділу освіти, Кіка О.В., бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу  освіти.

 

Переглядів: 329 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country