Понеділок
29.04.2024
8:00:26 AM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Лютий » 28 » Медико-педагогічний контроль за фізичним вихованням дошкільнят
11:19:49 PM
Медико-педагогічний контроль за фізичним вихованням дошкільнят

   

15 квітня 2015 року на базі Барського дошкільного навчального закладу № 2 «Сонечко» відбулося районне методичне об’єднання медичних сестер дошкільних навчальних закладів на тему: «Роль медичної сестри  в організації  фізкультурно-оздоровчої роботи в дитячому садку» ( керівник Бояринова А.М.). Присутні мали змогу  переглянути  сюжетне заняття в молодшій групі «На арені цирку»( інструктор з фізкультури Вишковська Г.Є.,  вихователь Кириченко Т. Б), в ході якого медична сестра Бобик О.І. визначала рівень фізичного навантаження  на дітей до та після  виконання гімнастичних вправ, основних рухів,  провела  візуальну оцінку зовнішніх ознак стоми, підрахунок частоти дихання, розповіла про основи побудови фізіологічної кривої фіззаняття – графіка пульсометрії.  А також представила систему роботи закладу  щодо забезпечення медико-педагогічного контролю за фізичним розвитком дошкільників, який  проводиться  періодично  в усіх вікових групах установи, розподіл дітей на медичні групи для фізкультурних занять і загартовування, індивідуальні призначення обсягів доз фізичних навантажень у руховому режимі та загартування,  визначення динаміки фізичного розвитку дітей і показників захворюваності по кожній групі та дошкільному закладу загалом.

Колектив  Барського ДНЗ № 2 «Сонечко»  приділяє значну увагу  формуванню компетентного ставлення  дошкільнят до власного здоров’я; п’ятий рік  працюють над темою: «Оздоровчу ідеологію в життя малят».

         В роботі методичного об’єднання взяли участь завідувач Барського ДНЗ № 2 «Сонечко» Філіпова Л.С.,  головний спеціаліст відділу освіти Барської РДА Стрельчук Н.О., відповідальна з а педіатричну  службу району, лікар- педіатр КУ «Барський районний центр  первинної медико – санітарної допомоги» Кордон А.В.

    

Переглядів: 385 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country