Четвер
02.05.2024
11:53:47 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Березень » 1 » Подяка за душевну щедрість
12:27:52 PM
Подяка за душевну щедрість

  

Доброчинність – явище, знайоме в Україні здавна. Проте кожен благодійник має власні мотиви для допомоги іншим. Одні, зробивши добру справу, намагаються розрекламувати себе і піднестися в очах громадськості, інші – навпаки, скромно роблять свій внесок у розбудову держави, не афішуючи його.

Саме до таких скромних благодійників належить Апаров Андрій Миколайович, доктор юридичних наук, завідувач кафедри господарського транспортного права Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного. Якось доля закинула його в с. Кузьминці Барського району, і це село, а особливо його люди припали йому до серця.

З того часу при кожній нагоді Андрій Миколайович намагається чимось допомогти громаді цього села: то зробить пожертву на ремонт церкви, то допоможе дітям із малозабезпечених сімей телефонами та комп’ютерною технікою. А 9 жовтня 2015 року, в день Іоанна Богослова(до речі, престольне свято Кузьминецької церкви)  Андрій Миколайович відвідав Кузьминецьку школу. Із рук Андрія Миколайовича директор Смеречинський М.В. отримав два сучасні ноутбуки, які допоможуть вчительському та учнівському колективам школи виконувати вимоги нового державного стандарту освіти. І вчителі, і діти щиро подякували своєму благодійникові, а він, скромно посміхнувшись, поспішив у дитячий садок, якому також привіз подарунок- кольоровий принтер.

Відділ освіти Барської РДА, вчительський та учнівський колективи Кузьминецької ЗОШ І-ІІст,  громада с. Кузьминець сердечно дякують Андрія Миколайовича за такий приємний, безкорисливий внесок та бажають йому міцного здоров’я, родинного тепла, Божої ласки та надалі примножувати добро на Землі! 

    

Переглядів: 362 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country