Четвер
02.05.2024
7:24:39 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Березень » 22 » Всесвітній тиждень грошей в ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Бара
4:32:34 PM
Всесвітній тиждень грошей в ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Бара

 

З 14 до 20 березня 2016 року Україна вчетверте приєдналася до міжнародної ініціативи Global Money Week. Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week) – міжнародна подія, спрямована на розширення можливостей наступного покоління для упевненого і відповідального фінансового майбутнього. У 2016 році темою Global Money Week є: «Бери участь. Заощаджуй розумно!».

   В рамках Всесвітнього тижня грошей  в ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Бара з метою підвищення рівня  фінансової грамотності учнів було проведено низку цікавих і змістовних заходів.

   Під керівництвом вчительки географії та економіки Цицюрської Л.Д. старшокласники відвідали відділення ПриватБанку, де керівник установи Оксана Михайлівна Котець ознайомила учнів із сучасними фінансовими продуктами і послугами з метою набуття школярами навичок використання таких продуктів. В ході розмови О.М. Котець пояснила учням як правильно  планувати власне фінансове майбутнє.

      Заслуговує на увагу урок «Вікно в банківський світ», який було проведено в 4-А класі (класний керівник Іванцова Г.В.). Урок з викостанням інноваційних технологій провели працівники банку Котець О.М. та Попіль Т.А. Під час уроку учні в ігровій формі оволоділи базовими поняттями управління власним бюджетом, дізнались про ЮніорБанк, працівники банку звернули увагу дітей на те, що користуватися інноваційними банківськими технологіями – модно і сучасно.

    17 березня в рамках заходів до Всесвітнього тижня грошей  вчителька  історії Стребкова С.П. провела  нумізматичну виставку, під час якої  учням була продемонстрована колекція  польських, німецьких, австро-угорських грошей та монет Російської Імперії ХVII – XX ст. Із розповіді Світлани Петрівни школярі зрозуміли, що нумізматика  не тільки вивчає монети та банкноти, а і є джерелом історичних, економічних, політичних і культурних знань.

     Крім того, учні  навчального закладу взяли активну участь у виставці малюнків і плакатів «Все про гроші».

.    Тиждень викликав неабиякий інтерес збоку наших вихованців.

 

Переглядів: 325 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country