П`ятниця
03.05.2024
6:00:37 AM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Червень » 22 » Зустріч через 40 років
5:33:14 PM
Зустріч через 40 років

Далекого 1976 року продзвенів останній шкільний дзвінок для нас – 29 учнів 10-гокласу тодішньої Гулівської середньої школи, відкривши нам дорогу у широкий світ.

І ось 40 років опісля, у день святкування величного для християн Дня Святої Трійці, ми зібралися на зустріч однокласників.Позліталися до рідної школи, щоб поспілкуватися, згадати друзів, що згубилися по світах, порадіти та посумувати, зустрітися із незабутнім дитинством та юністю.

Нас радо зустрів директор школи Микитюк Володимир Григорович, який провів екскурсію рідними корпусами і класами школи, розповів про досягнення, якими нині пишається її колектив і перспективи розвитку навчального закладу у цей непростий для країни час.Ми були приємно вражені, що школа сьогодні змінилася на краще, що тут працюють професіонали, патріоти, які ціною великих зусиль відстоювали і відстоюють існування закладу, знаходячи вихід із складних фінансових труднощів, шляхом організації роботи з меценатами, благодійниками, батьківською громадою,продовжуючи і примножуючи традиції попередніх поколінь.

Багато теплих, щирих, хвилюючих серце слів прозвучало з вуст першої учительки частини наших однокласників, які мешкали у с.Гулі, Емми Іванівни Іваськової, та викладача фізики Федорошина Михайла Костянтиновича, які розділили з нами радість цієї зустрічі. Ми, у свою чергу, ділилися своїми спогадами, найтеплішими почуттями та висловлювали їм свою вдячність і любов.

По-різному склалися наші долі, а вир життя розкидав по різних шляхах. Дехто так і проживає у рідному селі, багато хто торує життєві шляхи далеко від батьківського дому, інших доля закинула так далеко, що через велику відстань не змогли приїхати на зустріч, але, сподіваємося, що душею і подумки вони були поряд із нами. З сумом згадали і вшанували пам'ять дорогого нам класного керівника Галайка В.Ф., однокласників Гальчука В., Донця Б., Мицько Г., Муляр В., Саврія В., Франчук В.,всіх педагогів, які відійшли у вічність: Рогача М.А. – тодішнього директора, Волкової Г.Р. – вчительки німецької мови, Дударя В.Д. – вчителя математики, Ратушняка В.Я. – вчителя музики та співу, Савич О.М. – вчителя біології, Іваськова Д.С. – вчителя військової підготовки,Надєждіної Т.М. – вчителя української мови і літератури та інших.

На згадку про нашу зустріч, з вдячністю до адміністрації та колективу педагогів, ми подарували школі тематичний стенд. А яскраві й приємні враження,щемні почуттяу наших серцях та світлини від неї надовго залишаться на спомин нам в очікуванні нових зустрічей.

Від імені випускників

Гулівської середньої школи 1976 року

Валентина Вдович (Почапська)

Переглядів: 410 | Додав: сенсей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country