Неділя
28.04.2024
7:05:58 AM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2017 » Лютий » 26 » «Чарівний світ Всеволода Нестайка» у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – гімназія» м. Бара
6:08:48 PM
«Чарівний світ Всеволода Нестайка» у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – гімназія» м. Бара

   

  Всеволод Нестайко — дитячий письменник Божою милістю. Зі своїми читачами він вів розмову завжди зі щирою довірливістю, не нав'язуючи власних оцінок, з веселим іронічно-усміхненим поглядом на своїх героїв, на їх невмілі вчинки, таким чином стверджуючи добро, чесність, відкритість і засуджуючи зло, малодушність, заздрість.
Майже п'ятдесятирічний шлях у дитячій літературі письменник засвідчив виданням близько сорока книжок оповідань, казок, повістей і п'єс.
На уроках української літератури в 6-му класі вивчається пригодницька повість Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки» — трилогія про справжню дружбу і взаємодопомогу, вірність і самовідданість, про вміння знаходити вихід зі складних ситуацій, не втрачаючи при цьому почуття гумору й оптимізму. 
Підсумком вивчення твору став виховний захід «Чарівний світ Всеволода Нестайка», який підготували вчитель української мови та літератури В. С. Балинська та учні 6-В класу (кл. кер. О. М. Донець).
Глядачі поринули у вир пригод творів Нестайка, переглянули кадри із кінофільму «Тореадори з Васюківки», інсценізацію уривку з повісті, слайдову презентацію життя і творчості талановитого письменника. 
Всеволод Нестайко болісно переживав події, що відбуваються в Україні, не зраджували лише листи від хлопчиків та дівчаток, що із захопленням поринають у казковий світ творів письменника. Він полюбляв цукерки, шоколад із горіхами та мріяв, що хтось із його читачів обов’язково стане президентом…

Переглядів: 389 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country