Понеділок
29.04.2024
4:09:49 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Квітень » 27 » День цивільного захисту у Мигалівецькій ЗОШ
11:42:45 AM
День цивільного захисту у Мигалівецькій ЗОШ

       

      Життя свідчить, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайної ситуації, тим ефективнішими будуть результати.  Знання, отримані учнями при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення, практично закріплюються в ході Дня цивільного захисту, який традиційно, щороку, в квітні  проводиться в Мигалівецькій ЗОШ І – ІІ ст.
        Метою Дня цивільного захисту є практичне відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок з безпеки життєдіяльності, основ здоров’я та цивільного захисту, а також досягнення злагодженості у роботі керівного, командно – начальницького та особового складу позаштатних формувань навчального закладу, педагогічного складу і учнів навчального закладу в цілому як об’єкта ЦЗ при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного хапрактеру.
       І вчителі, і школярі на практиці переконалися щодо великої користі підготовки дітей до життя у бурхливому морі сучасного техногенного світу. Проведення цього заходу сприймається як невід’ємна частина навчально-виховного процесу, адже впродовж усього дня,згідно Плану проведення Дня ЦЗ,     учні   брали участь у заходах , спрямованих на практичну перевірку здатності учнів та працівників навчального закладу правильно і чітко діяти при надзвичайних ситуаціях. Були підготовлені цікаві бесіди для учнів, конкурси, мультимедійні презентації, а також продемонстровані відеоматеріали , навчальний фільм, відпрацьовані практичні вміння та навички при діях у НС,  здійснена навчальна евакуація педагогічних працівників та учнів. Завершився День цивільного захисту підведенням його підсумків.

 

 
 

Переглядів: 274 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country