Неділя
05.05.2024
10:48:42 AM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Ескурсія до м.Львів учнів Сеферівської ЗОШ
2:23:40 PM
Ескурсія до м.Львів учнів Сеферівської ЗОШ

      

  День учителя для учителів та учнів Сеферівської ЗОШ-сад І-ІІ ст. став справжнім святом.

Сонячний ранок зустрів їх у славному місті Львів – місті обласного значення, великого промислового, національно-культурного, освітньо – наукового осередку України.
Львів заснований королем Данилом Романовичем в середині 13 ст. Близько 1272 року місто стало столицею Галицько – Волинського князівства. За австрійського панування стає осередком українського, польського національно – визвольного рухів. Історичний центр Львова занесено до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. У 2009 році Львову надано звання Культурної столиці України.

 
    По-осінньому різнобарвна, чарівна, неповторна місцина, яка розташована між двома львівськими парками Стрийським та «Залізна вода». Немов заворожені, щасливі, радісні, ходили учні та учителі вузенькими вулицями міста. Багато цікавої інформації донесла до них екскурсовод пані Анна. У кожному її слові, у кожному повідомленні відчувався безмежний патріотизм і велика любов до рідної землі. Цікаві історії побудови храмів і церков, кавової копальні і найстарішої аптеки, першого хмарочоса – Будинок книги, Національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Діти ознайомилися з унікальним архітектурним ландшафтом різних епох, стилів сходу і заходу.
Побувавши у Львові, ми відчули неповторний дух, смак і пристрасть Галичини. А якою несподіванкою було зустріти на одній із вулиць Львова Голову Верховної Ради України Андрія Парубія, який привітав учителів з професійним святом і сфотографувався на згадку.
І всьому цьому ми завдячуємо депутату Вінницької обласної ради Кухаренку Івану Володимировичу та директору ТОВ «Краєвид Поділля» Литвинюку Володимиру Вікторовичу. Низький Вам уклін від учителів, батьків та учнів Сеферівської ЗОШ – сад І-ІІ ст. Процвітання вашим добрим справам на благо народу.

   

 

    Учні, учителі, батьки Сеферівської ЗОШ – сад висловлюють щиру вдячність депутату обласної ради Кухаренку І.В. та директору ТОВ «Краєвид Поділля» Литвинюку В.В. за фінансову допомогу в організації поїздки дітей до старовинного міста Львів. Бажаємо Вам і всьому колективу здоров'я, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання компанії.

Переглядів: 527 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country