Неділя
05.05.2024
7:15:29 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Знайомство учнів Войнашівської ЗОШ із центром зайнятості
8:19:41 AM
Знайомство учнів Войнашівської ЗОШ із центром зайнятості

     

  Правильний вибір професії – один з найважливіших кроків у житті молодої людини. Він зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості.
Так, 17 жовтня 2016 року для учнів 11 класу Войнашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів гостинно відкрив свої двері Барський районний центр зайнятості. 
Розпочався даний захід вступним словом фахівця районного центру зайнятості Стадника В. про те, що правильність вибору майбутньої професії залежатиме від кожного особисто, спеціаліст поінформував запрошених про послуги служби зайнятості для школярів.
Практичною частиною даного заходу було проведення екскурсійного знайомства з роботою працівників служби зайнятості, актуальними професіями на ринку праці, переліком оперативних вакансій. Учні з цікавістю переглядали професіограми, які містили практичну інформацію.
Надалі фахівцем був проведений профорієнтаційний урок під назвою: «Твій вибір - твоє майбутнє». Урок проходив з використанням пізнавальних профорієнтаційних матеріалів та психологічних тестів щодо вибору фаху.


Захід, що відбувся, свідчить про те, що молодь зацікавлена у вирішенні свого професійного майбутнього. Діти зрозуміли, що за порадою щодо вибору професії вони можуть звернутися не тільки до рідних, друзів, вчителів, а й до фахівців служби зайнятості.
Учні поділилися своїми міркуваннями щодо професійного вибору та за допомогою комп’ютерних методик пройшли тестування професійної особистої спрямованості за допомогою методики Д. Голланда.
В цілому, знайомство учнів із центром зайнятості було змістовним, актуальним і корисним. Діти отримали масу позитивних вражень від побаченого і почутого.

 

Більше фото у соціальній мережі фейсбук на сторінці відділу освіти.

Переглядів: 375 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country