Субота
27.04.2024
9:47:50 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2017 » Лютий » 16 » Моє улюблене заняття
3:02:10 PM
Моє улюблене заняття

   

Зима – це не тільки чудова і весела пора року, це ще й відмінний час, щоб зайнятися своєю улюбленою справою, розширити коло інтересів або знайти для себе нове захоплення по душі, розвинути свою творчість. Тому 31 січня 2017 року, у ясний і морозний день, учні 1-А класу ЗОШ І-ІІІ ст.№3 м.Бар захищали свої міні – проекти «Найкраще у мене виходить…». 
Готуючись до міні – проекту, діти розкривались по-своєму: від душі розповідали про себе, свої захоплення, хобі. Улюблені заняття першокласників були узагальнені у презентації «Моє улюблене заняття…». Діти люблять слухати і читати казки, займатися вокалом, танцями, спортом, вишиванням, грою на музичних інструментах, витинанкою, малюванням, ліпленням з пластиліну та солоного тіста, складанням конструктора «Лего» та пазлів, грати в комп’ютерні та рухливі ігри.
Тимчій Анастасія та Максименко Олександра мають різноманітні захоплення, але сьогодні вони порадували нас співом стародавньої колядки «Прилетіли янголята», Швець Марта – грою на скрипці, Пархонюк Іван - грою на сопілці. Руденко Софія любить читати ,тож вона виразно продекламувала свої улюблені дитячі гумористичні вірші.
Працювала класна майстерня «Зроби сам». Всі діти з радістю ліпили тваринок з пластиліну і печиво з солоного різнокольорового тіста, витинали паперових ляльок і одяг до них. Партацька Анастасія любить кошенят, тому і вишивала пухнастих улюбленців. Рочняк Злата любить пекти з мамою домашнє печиво, пиріжки, часто пригощає смачненьким дітей в класі, тому і сама ліпила вироби з солоного тіста, і подружок вчила, як поводитись із тістом. Пархонюк Іван швидко склав із лего іграшку і захопився ліпленням. Найбільше гарних робіт зліпили Швець Марта, Руденко Софія, Руденко Олена, Рочняк Злата, Тимчій Анастасія, Максименко Олександра та Кобилецький Богдан. Активними учасниками класної майстерні «Зроби сам» стали студенти – практикантки 21- Ша групи педколеджу ім. Грушевського Житнюк Тетяна та Казьмірова Анна. Діти радо спілкувались, допомагали один одному під тихе звучання інструментальної музики. 
Завершився міні – проект виставкою дитячих робіт і гарним настроєм всіх присутніх. Таким чином, багатьом моїм учням вдалося проявити себе, урізноманітнити свої інтереси, розвинути паростки творчості, виховати в собі посидючість, допитливість і дружелюбність.

Переглядів: 788 | Додав: сенсей | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country