Неділя
28.04.2024
2:54:52 AM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2017 » Лютий » 24 » Підсумки конкурсу «Учитель року -2017»
7:35:51 PM
Підсумки конкурсу «Учитель року -2017»

Учитель – це вічний двигун людської душі,
а вчительська праця – це щоденна творчість і мистецтво.
В. Сухомлинський

Вчительська професія ніколи не вважалася легкою. Мабуть, немає сьогодні жодної людини, яку необхідно було б переконувати в тому, що вчителем може стати далеко не кожен. Гарні, різні спеціалісти для суспільства однаково важливі. Проте вчителя до загального ряду поставити неможливо – від нього, й тільки від нього залежатиме, чи відбудеться як морально, так і професійно інженер і підприємець, військовий і лікар, адже всі вони- родом з дитинства, з рук учителя. Мати в своєму житті розумного, талановитого вчителя- це велике щастя.
Пощастило учням наших шкіл, адже навчальні заклади району багаті на майстерних, душевно щедрих, щиро закоханих у свою роботу вчителів. Їх люблять, шанують, цінують їх професійність та новаторство.
Гідну оцінку отримала професійна майстерність наших педагогів на обласному рівні у щорічному конкурсі творчості освітян «Учитель року-2017». 
Переможцем в номінації «Інформатика» став учитель загальноосвітньої школи №4 м. Бар Сторожук Олександр Вікторович. Гасло Олександра Вікторовича як вчителя –«З любов’ю до дітей». Його завдання - зробити все, щоб підростаюче покоління було щасливим, щоб діти росли патріотами своєї країни, росли розумними і талановитими, були затребувані суспільством. На його глибоке переконання, майбутнє за вчителем, який вчить дітей основам життя, культивує інтелект і знання, володіє сучасними технологіями навчання і є не просто «урокодавцем», а професійним провідником у своїй галузі знань. 
Його підхід до навчання, ставлення до учнів та до роботи були визнані, і тепер Олександр Вікторович готується презентувати свою роботу на Всеукраїнському рівні.
Ще один представник нашого району, вчителька біології загальноосвітньої школи №1 м. Бара Степанкевич Світлана В’ячеславівна, переконана, що справжній вчитель – це той, хто не спинятися на досягнутому, хто постійно тримає руку на пульсі часу, хто постійно працює над собою, хто у постійному пошуку. «Уроки біології – це уроки пізнання всього живого, уроки мандрівки в світ цікавого, уроки життя, уроки практики, уроки науковості, уроки спостереження, уроки дослідження. Кожний урок для мене – це маленьке відкриття, нова сходинка на безкінечному шляху самовдосконалення, тому що в нашій професії немає межі досконалості», - так Світлана В’ячеславівна з любов’ю описує свою щоденну педагогічну «кухню». І її робота теж отримала високу оцінку на обласному рівні- ІІІ місце в номінації «Біологія»
Вічна суперечка про те, що вважати ядром особистості вчителя: ерудицію або емоційність, багатство досвіду чи проникливість погляду, сердечність чи дотепність, - нескінченна, тому що все це є складовою неповторності стилю вчителя. Наш наймолодший учасник обласного етапу конкурсу «Учитель року - 2017» вчитель музики Матейківського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Нагаєвський Роман Сергійович поєднує в своїй роботі усі ці складові. Молодий, ерудований, емоційний, творчий – і досвідчена комісія не встояла перед його харизматичністю, тож він став лауреатом в своїй номінації.
Освітянський колектив щиро радіє досягненням наших колег, вдячний їм за невтомну працю, за творчий неспокій та бажає подальших успіхів у такій нелегкій, зате почесній праці- формуванні особистості майбутнього.

Переглядів: 403 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country