Понеділок
29.04.2024
3:20:42 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Квітень » 25 » ТИЖНЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ У БАРСЬКОМУ ДНЗ №1 «БЕРІЗКА»
9:14:08 AM
ТИЖНЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ У БАРСЬКОМУ ДНЗ №1 «БЕРІЗКА»

Щороку у ДНЗ  № 1 «Берізка» проводиться Тиждень педагогічної майстерності під гаслом “Від мудрих ідей  до наших дітей”. В цьому навчальному році цей захід проводився із 18 по 22 квітня 2016 року,  під час якого вихователі  показали цікаві форми роботи з дітьми.

Заняття « Навчимо  Машу грамоти» вихователь Шатковська Тетяна Михайлівна урізноманітнила  чергуванням ігрових, мовленнєвих та практичних завдань. Для досягнення кращих результатів використано художне слово,  музичний супровід для пісеньки про голосні звуки, фізкультурної хвилинки та творчої роботи. Початок заняття прикрасив сюрпризний момент – прихід Маші, яка націлила дітей на виконання завдання.  Присутні мали змогу побачити методи і прийоми по навчанню дітей умінню виділяти заданий звук в словах, навичкам звукового аналізу, поділу слів на склади, умінню складати речення  за схемою та створювати діалог. Вихователю вдалося викликати активність, зацікавленість та позитивний емоційний настрій у дітей.

Галузінська Тамара Володимирівна провела  заняття математичного спрямування «Добрий чарівник та Веселка»у вигляді подорожі. Для виникнення інтересу до заняття вихователь використала сюрпризний момент – отримання листа від чарівника. Вихователь разом з дітьми змогла допомогти чарівнику, виконуючи різні завдання: формувала вміння дітей орієнтуватись на площині (зліва, справа, над, під, у центрі), закріплювала основні та похідні кольори, вправляла  дітей у кількісній та порядковій лічбі в межах 10, сприяла розумінню дитиною відповідності між цифрою та її назвою (числом), закріпила знання дітей про арифметичну дію «додавання» та розв’язання задач.  При цьому були використані дидактичні ігри та вправи «Знайди цифри», «Розумні картинки», «Математичний калейдоскоп», практична робота дітей на картках. Діти були зацікавлені і охоче виконували завдання.

Присутні відмітили, що  заняття  вихователів відзначаються насиченістю, практичною спрямованістю, використанням дидактичних матеріалів, інтерактивних технологій.

 

Переглядів: 444 | Додав: сенсей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country