Неділя
28.04.2024
11:50:20 PM
Вітаю Вас Гість
RSS

Сайт відділу освіти Барської райдерж адміністрації
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Яка на вашу думку школа міста є найкращою?
Всього відповідей: 170

Хмаринка тегів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Погода

Калькулятор


Єдина Країна! Единая Страна!
Головна » 2016 » Листопад » 27 » Всеукраїнський Форум українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!»
7:39:07 PM
Всеукраїнський Форум українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!»

    

   23 листопада 2016 року у м. Вінниця відбувся Всеукраїнський Форум українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!». У роботі Форуму від Барського району взяли участь учні та педагогічні працівники ЗОШ І-ІІІ ст.№3 м.Бар:

1.Холява Руслана - учениця 10 класу 
2. Базалівська Вікторія – учениця 8 класу 
3. Ткачук Сергій, учень 11 класу
4. Галкіну І.Ю., заступника директора з виховної роботи 
5. Кобиль М.Ю., педагог-організатор.

Основною метою Форуму було обговорення концептуальних питань національно-патріотичного виховання учнівської молоді Вінниччини, обмін досвідом, утвердження гуманістичної моральності, культивування кращих рис української ментальності. Завдання Форуму: 
1. Аналіз роботи учнівського самоврядування області як засобу формування соціальної активності, відповідальності, самосвідомості учнів.
2. Аналіз діяльності волонтерських об’єднань. 
3. Огляд системи виховної роботи музеїв при навчальних закладах області.
4. Аналіз особливостей відзначення національних дат у навчальних закладах області, їх вплив на формування ідентичної самобутності школярів.
Організаторами Форуму виступили:
Департамент освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.
Вінницький обласний центр туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій.
Співорганізатори та партнери Форуму – Вінницька обласна станція юних натуралістів.
Урочисто відкрили Форум учасники вокального ансамблю «Барви» , у виконання яких прозвучала пісня «Нове сузір’я» . З вітальним словом до присутніх звернулася Чорна Олена Афанасіївна, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, представники законодавчої і виконавчої влади, громадських організацій та об’єднань .
Делегація нашої школи взяла участь у роботі секції №1 «Учнівське самоврядування як засіб формування соціальної активності та громадянської самосвідомості учнівської молоді» та №2 «Спектр діяльності волонтерських об’єднань у виховній системі громади» , керівник делегації взяла участь у тренінгу з національно - патріотичного виховання за програмою «З Україною в серці». 
У своєму виступі Холява Руслана зазначила : «За результатами опитування, яке провело учнівське самоврядування нашої школи, 95,4 % учнів 8-11 класів пишаються тим, що вони є громадянами України – держави, яка на весь світ гучно заявила про своє бажання бути вільною, яка сьогодні із зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність і незалежність». Крім того, Руслана ознайомила присутніх з роботою над проектом учнівського самоврядування «Школа, що виховує патріотів», а Ткачук Сергій презентував учасникам Форуму даний проект. Виступ нашої делегації було високо оцінено присутніми.
Активну участь у роботі секції №2 взяла Базалівська Вікторія, яка розповіла про волонтерську роботу, яка ведеться в школі.
Під час роботи у секціях учні не тільки поділились досвідом роботи з національно-патріотичного виховання, а й дізнались про те, чим займаються однолітки з інших шкіл області. 
Усі учасники Форуму були нагороджені Дипломами учасника обласного Форуму українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – українці»

 

 

 

Більше фото у соціальній мережі фейсбук на сторінці відділу освіти

Переглядів: 395 | Додав: сенсей | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Пошук

Вікіпедія

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Вхід на сайт

    Єдина Країна! Единая Страна! United Country